Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna skrev jag till en vän.


Vänskap

Mörkret var min vän.
Det fanns bakom min rygg.
I min skugga.
Så fort jag föll.
Så fort jag sprang in i den hårda väggen.
Då var den där.
Tårarna som bränt mig.
De kom tillbaka.
Mina krampaktiga men onödiga försök att ta bort smärtan.
De onda pulseringarna i kroppen.
De onda tankarna.
De försvann när du kom.
Självhatet, min sjukdom.
Försvann när du kom.
Det första botemedel som hjälpte.
Var du.




Fri vers av Asfaltsunge
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-21 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Asfaltsunge
Asfaltsunge