Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Unga känslor

Som ett litet barn.
Med oskyldiga ögon och ett äkta skratt.
Springer jag i gräset.
Med bara fötter.
Med nakna ben.
Med ett naket hjärta.
Springer jag fortare.
Jag snurrar runt.
Mitt kaos är som bortblåst.

För jag kan inte fixera blicken.




Fri vers av Asfaltsunge
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-17 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Asfaltsunge
Asfaltsunge