Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

osäker

stillsam lördagssnatt
staden har tystnat
det är bara regnet som hörs

bar hud mot bar hud
en arm runt en midja
och en puss på en kind

en tanke på att förlora dig
och jag ligger sömnlös

en förundran om vad som händer
en vädjan om att ignorera, vända sig om och somna

rygg mot rygg
en orolig mot en förstörd
skuldkänslor mot rädsla


en ljus söndagsmorgon
staden har vaknat
solen strimmar försiktigt
genom stängda persienner

bar hud mot bar hud
en arm runt en midja
en puss på en kind


en rädd,
två kära

och det är allt som spelar roll nu




Fri vers av dansa som dom andra
Läst 366 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-18 22:33



Bookmark and Share


  malin...
Har läst mig bakåt. Dina senast texter blir ännu sorgliga precis här. Där det fortfarande fanns hopp o "två kära". Fint fångat händelseförlopp...även baklänges.
2010-09-04

    vemod
älskar hur slutet på dikten väver samman det hela till något jättebra!!

"en rädd,
två kära

och det är allt som spelar roll nu"
2010-06-18
  > Nästa text
< Föregående

dansa som dom andra
dansa som dom andra