Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blommande tårar

Att få se en vacker himmel
Är något jag längtar efter
Att få segra över tiden
Att överleva min ständiga begravning

Detta mörker har vingar
Jag försöker slita sönder dem
Men jag är förälskad i mörkrets sken
Och dess röda måne bränner allt levande

Aldrig visade tårar smälter
Denna sena timme
Den sjunkande rösten blir mer avlägsen
Försvinner så lätt
Som en gåva som aldrig kom fram

Jag är på botten av det mörkaste havet
Platsen dit morgondagen inte hittar
Här ska jag vinna över mörkret
Glänsande vingar kommer att flyga mot horisonten




Fri vers av aconseguir
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-18 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aconseguir
aconseguir