Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den svältande månen

I månljus
En orm med öppet gap
En lust att bli pressad, hårt
Den röda månen ser ner på oss
Blombladen är överallt
De dras till lögner
De tillkrånglade fingrarna
Tillhör dig
Oförskämd och värdelös

Utmattad
Bunden gråt i ett mörkt rum
Till slut kommer alla de olevererade känslorna
För att visas, mörkna
Och bli till sten

Jag vet inte vad som är fel
Rädsla sitter fast i mitt hjärta
Jag försöker att stoppa det
Den svältande månen skulle bli nöjd
Av att se våra vittrande kroppar

Jag ska låta överlappa allt vackert med styrka
Känslor som kommer att dö ut
Vi två i en bur
Vi drömmer drömmar som aldrig återvänder
Det är bra med en verklighet man aldrig vaknar upp från
Med morgonljus som aldrig kommer




Fri vers av aconseguir
Läst 350 gånger
Publicerad 2010-06-18 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aconseguir
aconseguir