Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En anti-rojalistisk, anti-Israelisk hattext


Terroristerna


Redan när vi vaknade imorse
var någonting annorlunda
Du hade håret
på ett annnat sätt,
jag hade andra ögon
Hela staden var avspärrad
och alla busslinjer stängda
Dett fanns en svag doft
av kokos och tårgas
hängade i luften
Det stod poliser på alla broar
och militärer i gränderna
Det var en belägring,
som att befinna sig
mitt i en krigszon
Och vi blev felaktigt utpekade
och kallade för terrorister
Vi skattade
så vi kiknade
åt deras cyniskhet
För vi har ingen rulltårta
och ingen minatyrmodell
Vi har cement,
leksaker av plast
och avsaltningsmaskiner
Men vi ska bryta oss igenom,
vi ska slå sönder barrikaderna
Så ta på dig
din vackraste klänning
och ditt rödaste läppstift
Packa ner dina pansarskott
och dina två automatkarbiner
Jag tar vår helikopter,
mina fyra miljoner
och chockgranaterna
Du kan få ta Israel, älskling,
så tar jag Stockholms City
Ingen mer blockad,
ingen herr Daniel
och inget bröllop




Fri vers (Fri form) av Erik W
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-19 10:25



Bookmark and Share


  Nina Ahlzén
Jepp-Underbart!
2010-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Erik W
Erik W