Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bröllopsklockor

De är giftemål idag.

Det är svårt att missa när varenda kanal och tidning ringlar av detta frosseri i rojalistisk buffé.

Jag unnar dom kärlek, det unnar jag alla människor.

Men detta är inte en fråga om statsskick, det är inte en fråga om höger och vänster. Det är en fråga om rättvisa och där spelar inte färgen någon roll.

Jag har raderat säkert fem "dikter" om kungahuset och tidens förtryck.

Jag nöjer mig med att konstatera att kärlek alltid är vackert, till och med när adeln känner den.

Lev lyckliga och abdikera i frid!




Fri vers av Sergej
Läst 528 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-19 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sergej
Sergej