Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stockholm Love 2010 II


En annan kärleksdikt

Om jag hade ord
att främja hjärtat
två steg bort
från ditt hjärta
skulle jag bli stum
Så be mig inte
att beskriva
hur jag känner för dig
Jag kan inte
göra annat
än att älska dig
med hela mitt hjärta,
hela min kropp,
hela min själ,
alla mina ord




Fri vers av Erik W
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-19 10:50



Bookmark and Share


  prinscess VIP
den här är mycket vacker bra skrivet
2010-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Erik W
Erik W