Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stockholm Love 2010 IV


Eld

Vi brinner
säger vi
endast för varandra
när vi förenas
i ett andetag
och suddas ut
i varandra
Vi är ett
säger vi
genom en röst
ur en bröstkorg
i en kropp
för evigt sammanlindande
i en hjärtrytm
Vi är kärlek
säger vi




Fri vers av Erik W
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-19 11:02



Bookmark and Share


  Maromantic
Klockrent Erik! Du har framfört den förut och den skär upp sår i själen.
2012-05-22

    Evelyn Gebirge
Jättevackert
2010-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Erik W
Erik W