Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns alltid en känsla som hänger kvar, när man varit i ett riktigt stall! (Skriven för mycket länge sedan, innan 2007)


Hästfolk

Igen
en tidig morgon
är solen generös
med sitt varma sken.

Alla ljuden som
en hästkvinna
håller kär
var runt mig.

Fnysningarna från
hästar som harklar sig,
swishandet
från deras svansar,
mumsandet av havre.
Klirrandet av järn
som hörs när någon
lägger på sadeln.

Små ljud som saknar betydelse,
men de stannar föralltid
i den omedvetandes
bibliotek av minnen.
Som en känsla,
en känsla av
lycka.




Bunden vers av Gylling
Läst 335 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-19 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gylling
Gylling