Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GALLER


Längtan

sinnlig
ogripbar

din doft
urringning
naket bar

murar faller
pansar rasar

lusten
slår som hjärtat
bakom galler




Fri vers av SeXara
Läst 338 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-19 20:28



Bookmark and Share


  Cugel
Mmm, sensuellt.

Liten invändning: jag skulle strukit ordet längtan i början av dikten.
2010-06-19

  PPQ
du är lika bra som vanligt
2010-06-19
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara