Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vibrato


Lika ren som eld
är tanken
känslan
lusten
centrerad mellan
hjärta och lår

sitter helt stilla
känner Dig
ett ögonblick
något som rör sig
långsamt vibrato
hjärtat slår




Fri vers av SeXara
Läst 289 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-06-19 20:34



Bookmark and Share


  aol
hetsvackert vännen,
2010-07-23
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara