Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.dinstudio.se


Den Otvungna Kärleken


Ser dig ibland
framför mig när
du är här
hur du bläddrar
bland orden

skrivna med
mjuka penslar
doppade i
den otvungna
Kärleken

och du ser ut som
du gör just nu
kanske är du sorgsen
kanske du ler

men det känns som
jag möter dina ögon
just här just nu
när orden är avgränsade
och i stunden allt du ser




Fri vers av SeXara
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-20 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara