Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget går henne förbi


Hennes sotiga
blå ögon vilande
i älskarinnans
mörka brunnar

som en öppen
bok talar de om
kroppar hud och
viskande munnar

drömmarna avslöjas
så lätt i hennes
skimrande blickar
hon försöker ibland
stänga dörren till hjärtat
men älskarinnan hör
hur det tickar

inget går henne förbi
inte så länge bladen
ännu skrivs till lustens
dova refräng
inte så länge orden
skördas i erotisk terräng




Fri vers av SeXara
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-20 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara