Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleksglans

smek mitt leende

låt min  eld glöda

fritt

som de frälsta från

all ondo

Inom oss vi lever

beundransvärt att vi tillåter

misstar vi vår tillit?

 

Svarsökande silversjälar

Glänser så vackert

Kärleksglans,

i frånvaro eller distans

 

Säg mig

bränn mina heta läppars lust...

 

 




Fri vers (Fri form) av Gab
Läst 317 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-20 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gab
Gab