Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vilken skön känsla att sommaren verkat äntligen vara här


SOMMAREN DEN KOM IDAG

Med solen strålande in genom fönstret
anar jag att äntligen möter mig den
sommardag, som jag så länge väntat på

Sol, blå himmel, men ingen värme, det
känns inte som jag vill gå ut och sätta mig
och dricka mitt morgonkaffe, lite varmare
än sex grader vill jag nog ha

Solen gör att allt känns lättare, glädjen
finns inom mig idag, jag trodde den alldeles
försvunnit, när sommaren låtit vänta på sig

Jag ser rödhakarna sitta på min spalje
några är riktigt små, dom har nog fått
sina ungar flygfärdiga nu

Rödhakarna som har sitt bo i fågelholken
som sitter i björken utanför mitt fönster

Jag tar ett steg framåt, för att se bättre
då flyger dom sin väg, och in i holken

Morgonen går fort, jag gör mig i ordning
för att hälsa på hos hundarna, det är ett
par dagar sen vi träffats

Så jag är beredd på att det blir ett glatt
välkomnade, när jag låser upp dörren
och stiger över tröskeln




anits 21 juni 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-06-21 16:25



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Rödhaken - så välkommen som gäst!
2010-06-21

  aol
skönt att din sommardag kom
2010-06-21

    Bo Bjelvehammar
en dallrande förväntan
2010-06-21

  Larz Gustafsson VIP
Känner mig blåst på konfekten.
Ännu en besvikelse.
Det var detta jag såg fram emot...
2010-06-21
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP