Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med dig

När du ser på mig minns jag knappt mina nedgångar. När du ler mot mig ser jag bara soluppgångar.

Om du vore havet vill jag korsa Atlanten. Om du vore himlen vill jag flyga genom molnen.

Och när allt känns falskt och fel går jag alltid mot dig. För du är början på något nytt och underbart.




Fri vers av April skies
Läst 179 gånger
Publicerad 2010-06-23 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

April skies
April skies