Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden

Tiden far flyktigt förbi
allt förändras
inget är kvar
av det du vill.

Tiden tar ingen hänsyn
till att du vill vara kvar
i det som för stunden
är lycka.

Tiden förändras
men vi vill vara kvar
vid en strand
vara kvar i ett famntag
hos den vi har kär.

Tiden förändrar
hur vi alla ser ut
men den kan aldrig
förändra min käraste.

Tiden kan aldrig
förändra drömmarna
där du finns med mig
vid stranden
i famnen hos dig.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-22 12:10



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackra drömmar
2010-06-22
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP