Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en känsla som jag känner lite då och då


EN KÄNSLA

Det händer ibland, att jag får en känsla
en underbar känsla

Jag vet att jag är ensam hemma, sitter
ensam i soffan, ser på TV, stickar eller
skriver

Så känns det ändå inte som jag är ensam
dom är många dom gånger, jag känt att
någon finns i rummet med mig

Det har hänt att jag vaknat mitt i natten
tyckt mig se någon stå vid sängen och
se på mig

Jag har aldrig blivit rädd, utan känt mig
trygg, med vetskap om, att Han vakar
över mig



anits 22 juni 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-22 23:23



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Underbart!
jag har också en närvaro, i hjärtat.
2010-06-23

  Lars Hedlin
Helheten.....
2010-06-23

  Eva Helene VIP
Trygghet i en kärleksfull närvaro. Fint!
2010-06-23

  Larz Gustafsson VIP
Gudsnärvaron är underbar.

Mycket fin bild.
2010-06-23

  aol
låter så trösterikt
2010-06-22
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP