Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lekande Lätt!

Fingrar som snuddar
andetagen blir tunga

Blickar som leker
lätt beröring

Faller ner på vita lakan
läppar möter varandra

Doft och rörelse
månljuset vägleder

Vinden letar sig fram
smeker

Leker lätt i natt!




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 403 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-23 10:33



Bookmark and Share


  Anna*
Ljuvt och fint!
2010-06-24

  anits VIP
Vackert berörande
2010-06-23

    leelee
Romantiskt... fin.
2010-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin