Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att drömma kan aldrig vara fel


DET HÄNDER

Det händer att jag tänker på dig ibland
just i det ögonblicket kan jag känna sorg

Blundar jag kan jag se dig, som den du
var i mina ögon, men som sen visade sig
var en härva av lögner

Jag trodde jag funnit dig, men så var det
inte, ledsen för att jag än en gång inte
funnit dig, och den hand jag så länge sökt

Det kanske aldrig händer, men i mitt hjärta
finns ett hopp, i min själ en längtan, efter
dig som liksom jag, länge sökt efter en hand
att hålla, en hand som passar i min

Du kanske finns där ute någonstans, du som
har samma längtan som jag, längtan efter
någon att dela glädje, sorg och tankar med

Ensamheten känns mer nu när våren och
sommaren är här, ibland vill jag ge upp, vad
finns för mig, vad gör jag här

Men dom tankarna går snart över, när tankarna
och drömmarna om dig, som kanske har en hand
som passar i min, och liksom jag längtar efter
någon som vill slippa ensamheten





anits 24 juni 2010






Fri vers av anits VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-24 16:04



Bookmark and Share


  aol
önskar dig allt gott, kram vännen
ja måtte du finna den handen,

kram vännen,
2010-06-25

  Catharina Edin VIP
Jag önskar dig den handen.
2010-06-24

  Larz Gustafsson VIP
På det sättet är nog sommaren den värsta årstiden.
2010-06-24

  Eva Helene VIP
Ja, vad vore livet utan längtan och drömmar? Och ibland slår drömmarna in!
2010-06-24
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP