Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nät runt balkongen

Nät runt balkongen
gör kontakten med världen
mycket säkrare




Bunden vers (Haiku) av Patrik Orion Sten
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-24 17:12



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Ja, vi har sele på vår lilla Sofie istället! Fin haiku.
2010-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten