Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hundra steg och rosor

Går mina hundra steg mot öst
det väderstreck där solen stiger upp

om jag möter den, precis då den
stiger över kanten av horisonten
fångar jag morgonrodnaden
i min hand

och doften av de tidiga rosorna




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-25 11:23



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
mycket vackert!
2010-06-25

  Catharina Edin VIP
Vacker harmoni mellan text och bild.
Längtan efter det fria och rena och sanna.
2010-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP