Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alkis romantik

Jag dricker min whiskey,
tänker på att
jag hellre vill bli berusad
av dina röda läppar.

Min nu, tomma flaska
fyller den ensamhet
som du lämnat efter dig,
nu när du har rest bort.

Låt mig få drunkna
i tanken om dig, min kära.
Istället för att
drunkna i spriten

Jag suktar efter
att få se dig igen
så jag än en gång
kan bli berusad på oss




Fri vers av Indisk Baron
Läst 366 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-25 20:51



Bookmark and Share


  Vildkärlek
super-bra
2010-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Indisk Baron