Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet var du

Det finns ingen skinande sol
Sedan vi blev du och jag

Livet är stelt
Livet är kallt
Livet är tomt

Mitt öga skriker efter att få se dig
Låt mig få gå mot solen igen

Livet är svart
Livet är mörkt
Livet är dystert

Regnet faller ner från min kind
Jag drunknar i mina egna tårar

Livet var du
Livet var vi
Livet var oss

Men nu när du är borta
Är jag inte längre vid liv




Fri vers av Indisk Baron
Läst 431 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-25 22:36



Bookmark and Share


  karenina VIP
livet blir inte detsamma med ett du och ett jag någonstans. man vill ha ett vi. och har man upplevt det finns en saknad av den du som en gång var
2010-06-25

  Vildkärlek
Längtan och suckar
2010-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Indisk Baron