Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konsten att använda en bra uppfinning till något inte fullt så bra


Televisionen har krymt världen

Televisionen har

krympt världen.

Blivit ett

verbalt och visuellt vapen

för att

utrota

och

krossa

okunnighet

för att främja demokratin.






Men makten missbrukades




Fri vers av Indisk Baron
Läst 209 gånger
Publicerad 2010-08-21 01:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Indisk Baron