Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är alla änglar


Vi är

alla änglar

med varsin vinge



Omfamna mig

så vi

tillsammans

flyger dit

där sanden

smälter som smör

under vår nakna fötter




Fri vers (Fri form) av Indisk Baron
Läst 271 gånger
Publicerad 2010-08-20 23:59



Bookmark and Share


  stefan.g
Lite speciell, men med varsin vinge kan det bli intressant.
2010-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Indisk Baron