Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rök


deras frånvaro
gjorde dig osynlig

du flydde inåt, men föråt dig
i ditt skal.

tiden slocknade

likt trasig neon
mot dina spruckna, återvändande läppar

och du började falla

genom
konturer,

natten krattades i ränder, till mönster

du förstod.

brevlådan lämnade du alltid öppen, som
en frågeställning,

som ett trasigt lås.

och när drömmarna bidragit
med sin mjölk

lagt sina kardborreband
över dig

och kommit för nära,

sandade du världen, drev in i en glömska

och tände eld

på den drömmande,

bara för att se
vad som

skulle bestå




Fri vers av am
Läst 429 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-27 12:12



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Rymmer djupa föreställningar, fenomén animerade på ett sätt som [brevlådan som frågeställning] stimulerar min undran vad som leder till vad. Intrig saknas inte heller!
2010-06-28
  > Nästa text
< Föregående

am
am