Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
trevligt att få vara tillsammans med mina nära och kära, och dom underbara hundarna


MIDSOMMARAFTON

Midsommaraftonen var solig, vacker
och varm

Efter midsommarfirandet, med besök
på majstångsplatsen, med efter följande
mat hos en av mina söner, med trevlig
samvaro, en mycket fin stund

Var jag glad att vara hemma, satt ute
en stund, kvällen var ljum och skön

Det var tyst och lugnt, inte ett ljud
hördes från något håll

Jag njöt av tystnaden, den ljumma
kvällen och en kopp kaffe

Jag måste ha somnat direkt när jag
gick till sängs, vaknade att det lät
något utanför fönstret

När jag gick upp och såg ut genom
fönstret vid altanen, var det mörkt

Mörka svarta moln hade tornat upp
sig på himlen, jag såg regnet hur det
slog mot marken

Det var mitt i natten, klockan var fyra
så jag kröp ner i sängen igen, tänk
jag somnade direkt

I morse väcktes jag av solen, som
strålade in genom fönstret

Jag möttes av en vacker morgon, med
sol och blå himmel

Det kändes skönt, att regnet kom under
natten, nu väntar en ny dag, med sol och
värme, som jag hoppas och önskar håller
i sig




anits 26 juni 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-26 19:59



Bookmark and Share


  Maria T
Så fin midsommarafton
du har firat
2010-06-26

  Eva Helene VIP
Gläder mig med dig, sådär fin i all enkelhet kan en midsommar vara. Det är gott nog.
2010-06-26

  Catharina Edin VIP
Bra att du fick en fin midsommar, och det blev tillika en fin text.
2010-06-26

  Larz Gustafsson VIP
Fin blombild!
2010-06-26

  Larz Gustafsson VIP
Det kom en hejdundrande störtskur runt 05:20 i morse.
2010-06-26
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP