Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det blir fler grenar

i skira fjärilsvingar

smeks ett hjärta

att åter stå nära

en älskad

av närhet och ömhet




värna om vänskapen

betydelsefull

i det vackraste ögonblicket

innehåll av tillit

goda vänner växer


ej på träd

vårda dem

 det blir fler grenar att

känna trygghet med




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-26 23:05



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Du diktar så vackert. Fint och hoppfullt att läsa.
2010-06-26
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP