Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

filosofiskt foster

jag är ett tankfullt litet ägg med hela världen emot mig


and i wonder what i will grow up to be


en ledsen liten sparv med trasiga vingar


eller en vaksam hök som bor högt bland träden


vad jag än blir


så är det jag som bestämmer det


inte ni




Övriga genrer av Arnella
Läst 408 gånger
Publicerad 2005-11-16 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arnella
Arnella