Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Distansera

Trängs.
Hostar diskret när doften av någon annan
smyger sig ner i lungorna.

Håller andan.
Hjärtat bultar ojämnt.
Ansträngt.

Väntar på regn.
Då kan jag distansera mig från er
med omkretsen av ett paraply till hjälp.

Pusta ut.
Andas.




Fri vers av MaskarBits
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-27 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MaskarBits
MaskarBits