Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår sanning

Lås in mig i ett rum,
där enbart ekot av mina andetag hörs.
Dina ljudvågor krossar mina drömmar.
Sömnen klarar inte av att ta över.

Sanningen.
Orden.
Meningarna.
Din sanning, min sanning.
Samma sanning.

Du talar om för din vän om hur det var.
Din sanning.

Jag hör dig.
Dina tysta ord.
Dina hackiga meningar.
Din sanning.

Och trots att det även är min sanning.
Trots att jag vet, så gör det ont.
Sanningen som sitter fast klistrad på mitt hjärtas väggar,
gör ont när den viskas fram, när den flyter in under dörrspringan.

Vår sanning.




Fri vers av MaskarBits
Läst 157 gånger
Publicerad 2010-06-27 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MaskarBits
MaskarBits