Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Istappar mellan oss


Jag vidrör din kind, men rycker snabbt tillbaka handen.
Det bildas vågräta istappar mellan oss.

Jag ställer mig på mina domnande tår,
för att se in i dina grummliga ögon.
Du ler och sekunden efter faller du i bitar.




Fri vers av MaskarBits
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-03 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MaskarBits
MaskarBits