Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förklädda fläckar på himlen

Avlägsna andetagsmoln,
blir vita fläckar på himlen.

Sträcker ut handen för att känna,
men drar den tillbaka lika snabbt.
Det vore fel att ta på dropparna.
Dem tillhör trots allt inte mig.

Det vore fel att fylla lungorna med andras fläckar.
Och abslout inte med dina fläckar.

Dina andetag är oförlåtande.
Du skulle bränna mina lungor.
Pestsmittade andetagsmoln, förklädda fläckar på himlen.




Fri vers av MaskarBits
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-03 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MaskarBits
MaskarBits