Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(sann historia)


Solen brinner ofta då vi möts

Solen brinner ofta då vi möts
vaknar, du ser mig,

trött
tar din hand,

kropp
andetagen flämtar,

bor i mina veners skugga
ser på dig,

du sover nu
min egen,

jag är kär
älskar verkligt,

från vänskap till sanning
vi tog ett steg,

ångrar ej
du är min nu,

nära tårar
dårar faller,

jag är lycklig
ser redan,

vårt barn i din kärlek
nära nu,

jag i ditt hjärta
ditt kön,

darrar
vet en hemlighet inatt,

vi tar morfin tillsammans
dina ögon, ser din mun älska,

vi ska leva evigheter nu
7 år som vänner,

sedan kärleken som tog dit hjärta in i mitt

dagen då vi älskade

var evig sanning




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 202 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-06-29 13:40



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fin
2010-06-29

  Nina Nightwish
Mkt fint, Peter..
2010-06-29

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket fin. =)
2010-06-29
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth