Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl

Nu lämnar jag dig

Du vill inte

Du har förverkat dina chanser

Nu lämnar jag dig

Vi gråter

10 år är lång tid

Nu lämnar jag dig

Många minnen

Bra

Dåliga

Nu lämnar jag dig




Fri vers av miany
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-29 22:03



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Griper tag.
2013-08-12

  Niklas Holmgren
Ett skönt flow ^^
2011-03-08

  Gardenwall
vackert, rent och enkelt om något så svårt. men fint, jätte fint
2010-06-29
  > Nästa text
< Föregående

miany
miany