Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi möts igen...

Känner din hand i min...
När jag låg där brevid dig i soffan om kvällarna...
Jag var liten då...
Din hand som smeker min kind...
Dina mörka varma ögon som bara ville mig väl...
Känner din sista kram, varm...
Älskar dig mamma...




Fri vers av miany
Läst 347 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-13 23:37



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt.
2013-08-12

    ej medlem längre
Mycket gripande text. Otroligt välskriven också!
2013-04-25
  > Nästa text
< Föregående

miany
miany