Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kliver av...


Tårarna forsar nerför min kinder.
Kan inte andas...
Du är allt, jag är ingen när vi är ett.
Jag måste få vara någon...
Måste hela mig själv.
Vill bara vara med dig, vet att du älskar mig.
Dina tårar rinner...
Det är inte vi, det är du.
Jag står ensam...
Älskar dig, men måste ur.




Fri vers av miany
Läst 310 gånger
Publicerad 2011-05-08 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miany
miany