Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upplever dig

I varje kyss får jag uppleva dig
vara en del av dig.

Öppnar mina ögon och ser...
hur sagolik du är

Med fingertopparna rör jag din hud...
hud av begär och åtrå

Med ljuva ord...
klär du min sorgsna själ...

I vackra färger

Stryker fjäderlätt min hand över ditt hår
förnimmer
minns
Älskar




Fri vers av miany
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-11 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miany
miany