Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om...

Jag fick möta våren med dig

Vakna vi din sida... känna

Känna din närhet

Skratta

Somna vid din sida... känna

Uppleva

Leva






Fri vers av miany
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-05 08:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miany
miany