Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnespärlan


varje gång jag ser dig
ditt namn
här
hos mig

rör jag
vid en pärla


stryker jag så försiktigt sakta
tankfullt
varsams
varje gång
rör jag
vidrör jag
dig




Fri vers av glasa VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-30 11:39



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Härligt ömsint.
2010-10-14

  aol
ömt vackert vännen
2010-09-14
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP