Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvåsamhet

Det ska ju strömma liv här igenom!?
Vem ansvarar för detta?
Kan någon svara?
...ekar det i mitt hjärta!




Fri vers av Edrik
Läst 729 gånger
Publicerad 2005-11-16 15:58



Bookmark and Share


  sol
..blås lite liv *ler*. blommor, underkläder, smicker.. går det inte - gå!
2005-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Edrik
Edrik