Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kaos är det lätt att blir i bistra tider


KAOS

Mitt i röran i kaoset, som jag inom mig
stannar jag upp tänker efter

Känner in tystnaden, känner in atmosfären
i mina rum

Tänker på glädjen jag kände första gången
jag öppnade dörren och steg in över tröskeln

Jag ska göra allt jag kan, för att inte behöva
stiga ut genom dörren, för att inte komma tillbaka

Jag vet så väl och känner, att här är jag trygg
här har jag äntligen fått lugn och ro i mitt liv

Så jag ber käre Herre bed med mig
så jag kan stanna kvar




anits 1 juli 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-07-01 13:50



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag står med Dig i den bönen.
2010-07-03

  aol
så trösterik poesi, fint vännen
2010-07-01

  Eva Helene VIP
Och nu har du satt din prägel på lägenheten och ökat på den goda atmosfären. Må du få stanna kvar där länge - länge!
2010-07-01

  Catharina Edin VIP
Ja, tänk vad mycket hemmet betyder för oss. En fin bön.
2010-07-01

  Larz Gustafsson VIP
Jesus är också vår förebedjare.
2010-07-01

  Lars Hedlin
Sänder en tanke.....
2010-07-01
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP