Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en förlorad vän, som aldrig lämnar mig...


Jag minns dig ännu

Jag minns dig ännu
min vackra vikingavän
som övergav mig




Bunden vers (Haiku) av Patrik Orion Sten
Läst 207 gånger
Publicerad 2010-07-01 20:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
av harald hårfager
finns det många på lager
vänta bara
2010-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten