Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en nära och kär person som betyder så mycket för mig och min familj. Detta var du värd.


Glädje smittas

Träffade en kvinna idag där jag bor,
hon utstråla sådan glädje,
livskraft så stor.

Något hade henne hänt,
hon hade fått ett bud med lycka,
sorgen hade vänt.

Hon sa: det är din förtjänst,
att lyckan kommit åter.
Hon grät glädjetårar,
hon kände som hon fått sitt liv åter.

Glädjetårar på hennes kind,
de rullade ner
En varm kram jag fick,
det värmde hela mig.
Att få hjälpa till,
det kändes så okej.

Hennes glädje spred sig som en löpeld,
och där stod jag och log.
Log mot denna kvinna,
som har så mycket mod.

Hon lever för de minsta,
de små här på vård jord.
Hon är som en extra mor,
så öm och så god.

Lyckan har kommit,
den kom till Dig.
Jag är tacksam för att,
jag kunde hjälpa Dig.

Tack.


//Jenny








Fri vers (Fri form) av Osvalds_Dotter VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-01 22:10



Bookmark and Share


  aol
underbart vännen, så fint
2010-07-19

  Kjell A. H Lundin
Vilken underbar tacksamhet...
och nu smittade du mig

Varm hälsning
Kjell
2010-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Osvalds_Dotter
Osvalds_Dotter VIP