Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att leva med funktionsnedsättning.


En fyrkantig vardag

 

Vi försöker bygga upp en struktur för att komma igenom din mur.

Vi skapar tryggeten genom en förutsägbar miljö,

där fyrkantigheten får ett ansikte

och du får möjligheten att vila.

Möter dig där du är och skapar förutsättningar

för att du ska hitta dig själv.

 

Vi hjälper dig att kommunicerar med ovärlden och försöker finna vägar

där du får möjlighet att växa och finna dina

styrkor.

 

Du har många styrkor och förmågor som alla är dina verktyg att ta med dig ut i världen

i

din egen verktygslåda.

 

~o~

 




Fri vers av Osvalds_Dotter VIP
Läst 455 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-28 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Osvalds_Dotter
Osvalds_Dotter VIP