Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som stödpedagog behöver man se helheten.


Helhetsperspektivet

 

 

För att förstå hur en människa känner sig,

vart hon befinner sig

behövs alla

pusselbitarna för att man ska se

hela bilden

 

Genom att hjälpa personen

finna sin egen kraft

genom sig själv

i sig själv.

 

Hitta personen

bakom

inom

.

 

Hitta nyckeln

till

kommunikation.

 

 

Låt det ta tid.

 

 

Tålamod.

 

Avvakta.

 

Invänta.

 

Tillit.

 

 




Fri vers av Osvalds_Dotter VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-10-28 21:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stor insikt i denna!
2014-10-29

    Birgersdotter VIP
Klokt
2014-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Osvalds_Dotter
Osvalds_Dotter VIP