Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uttryck Dig med Kärlek


Vackra tankar

 

En vacker tanke

väcker  en frusen själ.

 

Värmande ord,

tinar

själens låga

och väcker livet åter.

 

En vacker tanke ger en vacker själ

när

sanningen i orden

lämnar

ett

varmt hjärta.

 

Dina tankar och ord

landar

där du riktar dem

 

<3




Bunden vers av Osvalds_Dotter VIP
Läst 651 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-02-16 14:15



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Jättefin text. Tycker om både formatet (formateringen) innehållet och hur du uttryckt det. För mig är dikten fullkomlig efter de två första stroferna. "En vacker tanke/väcker en frusen själ./Värmande ord,/ tinar/ själens låga/och väcker livet åter."
2020-09-13

  rondell
Åh så fint du ordar! Sparar den. Jag fastnade för de sista raderna
Kärlekens låga värmer
frusna själars
drömmar,
med en droppe
honung.
2016-03-12

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att läsa varje morgon man vaknar!
2015-07-15

  Lars Hedlin
Varma fina ord :)
2015-02-17

    Birgersdotter VIP
Kloka vackra ord
2015-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Osvalds_Dotter
Osvalds_Dotter VIP