Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trummor

RRRRRabattkupong
Psykopat
Blombukett
Sylt
Saft
Sylt
Saft




Fri vers av Aldrig
Läst 308 gånger
Publicerad 2010-07-01 23:31



Bookmark and Share


  Kim VIP
Härligt! Tänkte inte på det hur de låter!
2010-07-10

  Carl Thomas
BillClinton-BillClinton-BillClinton-BUSH!!!

...BajsaPåKanten-BajsaPåKanten...
2010-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Aldrig
Aldrig